Krisztina sikertörténete

Póczáné Tarjányi Krisztina életmódváltásának története

Mindig is dundi lány voltam, csak soha sem tettem semmit eddig ellenne. 3. terhességem alatt terhességi diabéteszes lettem, amit helyes étkezéssel tudtam korrigálni.
Ez azért elég ijesztő volt, hogy ha terhesség után is folytatom az életmódomat akkor cukorbeteg lehetek. Szülés után elkezdtem még több kg-ot felszedni, ez már tarthatatlan volt. Úgy voltam vele ha terhesség alatt tudtam folyatni a helyes életmódot amivel le is adtam 6 kg-ot akkor most is menni fog, egy próbát megér! A vérnyomásom is magas volt a pulzusom is, szedtem vérnyomás csökkentőt a maximum adagot és szívritmus szabályzót is! Úgy gondoltam, hogy ez nem tartható, hogy 30 évesen már ennyi gyógyszert szedek!

2020 szeptemberében elkezdtem a tudatosabb étkezéseket, letöltöttem a telefonomra egy kalória számlálót, figyeltem miket, mennyit eszek, itt jöttem rá, hogy nagyon sok felesleges kalóriát eszek meg nasik formájában, meg az adagok is nagyok voltak.
Apránként csökkentettem a kalóriákat, mellette itthon elkezdtem videóra ugrálás mentes tornákat végezni

.
Amikor már lement 15 kg, akkor gondoltam elmegyek személyi edzőhöz, Power Plate edzésre.
Ez nagyon jó döntés volt, mivel nagyon sok izmot szereztem, zsírt vesztettem, állóképességem sosem volt ilyen jó, visszanyertem gyerekkori energiáimat és szuper tanácsokat is kapok!
Hetente 2-szer megyek edzésre már 1 éve. Ha időm engedi itthon aerobikozok heti 1- szer.
Nem gondoltam volna soha, hogy a sport beépül a mindennapjaimba és a hobbimmá válik! Kb 10 hónap alatt lefogytam 33 kg-ot, jelenleg próbálom folytatni az elkezdett utat, kisebb-nagyobb kilengések akadnak, de mindig visszatérek a helyes útra!

Szeretnék még 5kg-tól megszabadulni, aztán formálódni, súlyomat megtartani.
A vérnyomás gyógyszerből azóta fele annyit szedek, a szívritmus szabályozót teljesen elhagytam, számomra ez nagy eredménynek számít!
Dia-wellness termékek nagy segítségemre vannak azóta is!

Bátran ajánlom mindenkinek, aki szeretne éhezés mentesen életmódot váltani, egészségesebben étkezni!

Egy vélemény a(z) “Krisztina sikertörténete” témában

  1. Szalai Krisztina szerint:

    Szia Kriszti! Gratulálok a kitartásodhoz, eredményedhez!Tanító nénid voltam, most te tanítsd meg nekem Légyszíves: kihez jártál edzeni, milyen dia-wellness terméket fogyasztottál? Puszi Kriszta néni*
    szalaitinka@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük