M-GEL KFT. és a DIA-WELLNESS
termékcsalád

Gasztró, diétás és allergénmentes termékekkel majdnem 40 éve a piacon

Az m-GEL Hungary Video-Delikát Kft családi vállalkozásként 1980-ban alakult. Cégünk, amely 100%-ig magyar tulajdonú, cukrászipari és sütőipari alapanyagokat gyárt és forgalmaz Magyarországon, valamint exportál Európába, elsősorban Franciaországba, Csehországba, Szlovákiába, Romániába és Svájcba.

Saját fejlesztésű és gyártású termékeink közül kiemelkedőek a fagylaltporok, amelyekből hideg eljárással, rendkívül egyszerűen készíthető krémfagylalt. Termékeink minőségére garancia, hogy 2000 évben az alapanyagainkból gyártott Triplacsoki nyerte el az Év Fagylaltja nagydíjat. Aranyérmes díjazásban részesült további fagylaltjaink: cappuccino, málna, citrom (3), vanília (2), karamell, bélisz, mézes puszedli, Eszerházy.

Gyümölcsfagylaltporaink különlegessége az, hogy porlasztva szárított gyümölcsdarabokat tartalmaznak, így a késztermék ízhatása még intenzívebb. Sláger fagylaltporaink között szerepel a kékszőlő, sárgadinnye, bodza, vadcseresznye és a meggy sherry. Fagylaltkészítőknek ajánljuk még ízesítő pasztáinkat, a hétköznapi ízektől (málna, eper, puncs) kezdve a különlegességekig (Tom & Sherry, amarello, tőzegáfonya, vadszamóca, bélisz). Termékeink természetes alapanyagokból készülnek, cégünk mottójának megfelelően:

„Ami természetes az ellenállhatatlanul finom.”

Az általunk gyártott termékek közül igen kedvelt a porcukor, amely speciális összetétele révén nem csomósodik és tapadásmentes, tehát sütéskor nem tapad a sütőlemezre. A sütőipar számára adalékanyagok széles skáláját biztosítjuk. Ilyen például a Primo Pane kenyérbélzetet javító sütőpor, a Primo Acido savfok növelő/ kovászpótló adalék, illetve a Pacific-50 búzafehérje alapú emulgálószer. Alapanyagokat a világ számos részéről, közvetlenül a gyártótól importálunk, így vásárlóink számára mindig a legkedvezőbb árakat tudjuk garantálni.

Célunk, hogy a piaci igények változására rögtön reagáljunk és ennek megfelelően fejlesszünk ki új termékeket. A speciális élelmiszerek iránti igény növekedése sarkallta az m-Gel kft-t arra, hogy létrehozza Dia-Wellness termékcsaládját. A fő cél az volt, hogy olyan termékeket állítsunk elő ahol a szénhidráttartalom, vagy energiatartalom legalább 30%-kal csökkentett a hagyományos megfelelőhöz képest. A termékcsalád tagjai hozzáadott finomított cukrot nem tartalmaznak. Édesítésre legtöbbször almacukrot használunk, amely lassan és egyenletesen emeli a vércukor szintet. A Dia-Wellness termékekkel könnyen be tudjuk tartani a tápanyagbevitel optimális arányát anélkül, hogy az étkezés öröméről le kellene mondanunk. Dia-Wellness és PaleOK (paleolit életmódnak megfelelő) termékek között megtalálhatóak a fagylalt alapok, ízesített tejfagylalt és gyümölcsfagylalt alapok, stabilizátorok, ízesítő koncentrátumok, öntetek, stb.

2018-ban is több újdonsággal jelentkezünk a piacon. Megkezdtük QR fagylaltporaink gyártását, amelyeknél a keleti árakat hozzuk összhangba a nyugati minőséggel. Fejlesztési irányunkra a praktikum jellemző, a felhasználó maga döntheti el, hogy az összetevőket egyenként vásárolja meg, vagy célkeverékként egyben.

Új fagylaltpor családunk a Minden Mentes, amely elsőként csokoládé és vanília ízekben jelentkezik. A termék tej, glutén és szójamentes, a belőle készült fagylaltot krémesebb, testesebb állag jellemzi.

Termékeink

Speciális étrend igényekhez igazodó termékek széles választékával várjuk vásárlóinkat, akik szénhidrát-bevitelüket csökkenteni vagy kordában tartani szeretnék, illetve kerülik a hozzáadott cukrok fogyasztását.