Huszár Zsuzsa dietetikus

Huszár Zsuzsa termékfejlesztőként lépett be az egészségpiacra 2010 környékén. A saját alapítványával cukorbetegeket segített és ehhez kísérletezett ki cukormentes édesség recepteket. Ebben az is ösztönözte, hogy ő maga is érintett a 2-es típusú cukorbetegségben.
Később dietetikusi végzettséget szerzett és ma már szaktanácsadóként praktizál. Mivel a hagyományos gyógymódokat tudományos szemlélettel alkalmazza, ezért ezen a téren is rendszeresen továbbképzi magát. Így szerzett 2021-ben fitoterapeuta végzettséget.
Fókuszterülete a mikrobiom, ami egy önálló organizmus az emberi szervezetben. Működése kihat a szervezet egészére, beleértve a pszichét is. Ezeket felismerve Zsuzsa a munkája során a mikrobiom helyreállításra helyezi a hangsúlyt.
A kliensei leginkább a feléjük mutatott törődéséért és az érthetően átadott tudásért hálásak Zsuzsának. Akik követik az útmutatásait, biztosan számíthatnak az állapotuk jelentős javulására.
Zsuzsa konkrét termékeket, márkákat is ajánl a klienseinek, ezzel levéve a vállukról a keresgélés terhét. Azért, hogy közelebbről is megismerhessen egy-egy kiváló termékcsaládot hivatalosan is együttműködik több gyártóval és forgalmazóval. A partnerei így szakértői támogatást kapnak a vásárlók magas szintű kiszolgálásához.

Zsuzsa értékes tartalmakat is megoszt online követőivel. Legaktívabb a TikTok-on, ahol videóban válaszol a kérdésekre is. Tartalmai a következő felületeken érhetők el:
etrendezo.info
tiktok.com/@etrendezo
facebook.com/Etrendezo
instagram.com/etrendezo
YouTube: Étrendező
Spotify: Étrendező