Mentorprogram – Julianna

Sziasztok!
Juca vagy, 37 éves. Tinikorom óta küzdök a súlyommal. A sport mindig az életem része volt, de mivel nagyon szeretem a hasam és imádok jókat enni, így annyit nem sikerült mozognom, hogy a sok finomság ne látszódjon meg rajtam. (Valaha mért legnagyobb súlyom 90kg.) Több kevesebb sikerrel folytattam diétákat, de igazából tartós változást nem hozott egyik módszer sem.
Pár éve rátaláltam a Dia wellness termékekre. Először a cukrot váltottam cukorhelyettesítőre és a lisztet a DW 50-re. Már ennyitől is kezdett mutatkozni a változás és érződött a közérzetem is, hogy nem durranok szét. Később egyre több liszttel ismerkedtem és lassan beszivárogtak más DW termékek is a konyhámba.
Imádom a tésztát, így hála a DW-nek bűntudatmentesen ehetem a kedvenceimet.
Nokedlit életemben először DW 50-ből készítettem.

2021. április 15-től részt vehettem a Dia-Wellness életmódváltók csapatának szervezésében tartott mentorprogramban. Ennek a programnak az volt a célja, hogy megtanuljam úgy összeállítani az étkezéseimet, hogy az mind mennyiségileg, mind minőségileg az egészségemet szolgálja.
Remek 4 hét volt, sokat tanultam és a mentoromnak (Szolnoki Mariannak) köszönöttel tartozom az iránymutatásaiért, amivel ez alatt az időszak alatt 4,4 kg-tól és 12 cm-től sikerült megszabadulnom.
A program alatt nem koplaltam, sőt jókat ettem, mindig tele volt a tányérom.
Ezekkel a termékekkel nem kell semmiről lemondani, velük minden elkészíthető és olyan formában, ami a testre is jótékony hatással van. Hálás vagyok a DW-nek. Én ezekkel a termékekkel és az itt kapott tanácsokkal váltok életmódot azért, hogy soha többet ne kelljen diétáznom.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük