Krisztina sikertörténete

Azt tudni kell, hogy a túlsúlyom egy egész életen át végigkísért. Már egészen óvodáskorom óta, így telt el a tinikorom és persze a fiúk kerültek. Férjhez mentem, aztán jöttek a gyerekek, a terhesség és persze még több kiló. Megszültem őket és a csípőm az évek alatt egyre jobban fájt.
Egyszerűen utáltam magam, láttam, hogy az emberek megnéznek és elkezdtem gondolkodni azon, hogy ez nem én vagyok, én nem ilyen vagyok.
És nem tudom, talán egy isteni sugallatra egy kis lelki erőre vártam, ami 2019. december. 24-én Szenteste történt, amikor is a család összejött és az öcsém kitalálta, hogy mérezkedjünk meg, én persze nagyon nem akartam, mert tudtam, hogy túlsúlyos vagyok, csak azt nem gondoltam, hogy ennyire.
A lényeg, hogy 120kg -ot nyomott a mérleg.
Megfogadtam, hogy ez így nem mehet tovább.
Aztán ajánlottak egy-két Dia-Wellness terméket, így rendeltem egy reggeli és egy vacsora kezdő csomagot. Életem egyik legkifizetődőbb befektetése volt.
Emellett személyi edzővel 2021. januárjában elkeztük a mozgást, ami azóta is tart. Ma már 70 kilógramm vagyok. Az izomtömegen van még mit dolgozni, de csak előre nézek, nincs megállás.
A legjobb úton haladok.
– Bognárné Mészáros Krisztina

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük