Vali átalakulása – 40 kg

Sziasztok!
Szeretném elmesélni nektek az átalakulásom törénetét.
A második szülés után szoptatás alatt 100 kg fölé ment a súlyom.
Ekkor elkezdtem egy meghatározott diétát, amit kb 2 hónapig tudtam csinálni, le is ment kb 10 kg, de hiányoztak a megszokott ízek, és akkor kétfélét kellett főznöm a család miatt. Ekkor találtam rá a Dia-Wellness termékekre.
A lisztekkel, és a negyedannyival kezdtem. Meghagytam a megszokott ételeket (pizza, hamburger, pörkölt, kenyér, stb stb), és DW termékekkel készítettem őket. Persze sokszor ettem csirkét, rizset, bulgurt is, de ha megkívántam, akkor pizzát, hamburgert is akár. Közben kalóriabázisban nyomonkövettem az étkezéseimet, a mennyiségeket ennek segítségével alakítottam. Így ment le a következő 30 kg. 2019 februárjában kezdtem a diétát, a dw termékeket áprilisban szereztem be. Mozogni 2020 januárjában kezdtem csak, miután kb 30 kg már lement.
Azóta ugyanígy étkezem, most újra kezdtem a kalóriabázisban vezetni, mert szeretnék még 7-8 kgot leadni.
Szorgalmasan járok rúd fitness edzésre, amit imádok.
Tényleg életmódot váltottam, és egyáltalán nem érzem, hogy bármiről le kellene mondanom, mert mindent eszek a Dia-Wellness termékekből elkészítve, nyilván azért mértékkel, mindent forrólevegős sütőben sütök olaj nélkül, de soha nem maradok éhes, mindig beleférek a napi keretbe.

-Bernáth – Mátyás Vali

Egy vélemény a(z) “Vali átalakulása – 40 kg” témában

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük