Kárász Anita sikertörténete

Kárász Anita életmódváltásának története

Ahogy az sokakkal történt, a covidos időszak engem is megviselt a kilók szempontjából. Előtte sem voltam egy nádszál vékony lány, de azt vettem észre, hogy 65-68 kilóról felszaladt a súlyom 76-78 közé, magamnak sem mertem sokáig beismerni, de lehet, hogy volt 80 kg is a súlyom mikor észbe kaptam.

1 évvel ezelőtt, 2021. augusztusában kezdtem jobban odafigyelni. Csökkentettem a nasi bevitelt, üdítő helyett vizet ittam, igyekeztem több zöldséget és gyümölcsöt enni. Néhány alapvető Dia-Wellness termék is bekerült a konyhába, egyre többször sütöttem a süteményeket és egyéb édességeket szénhidrátcsökkentett lisztekből.
A szeptember és az egyetemi év kezdete is segítségemre volt, mert nem volt időm és lehetőségem enni, tehát kevesebb kalóriát vittem be emiatt. Ekkor már lecseréltem a cukrot édesítőre. Eritritet és negyedannyit kezdtem használni a DW lisztek mellett. Októberben újabb segítő kéz nyúlt felém Ubaidat Zsófia személyében. Jelentkeztem egy csoportos mentorprogramba, melynek keretein belül megtanultuk, mikor mit és mennyit együnk.

A mentorprogramig 3-4 kilótól szabadultam meg augusztustól, majd a program ideje alatt még 3-4 kiló ment le. A karácsony kicsit megviselt, ahogy mondani szokás bűnbe estem, de szorgalmasan írtam a bevitt kalóriát és nem igazán léptem túl a határt. Januárban kicsit stagnáltam. Sajnos még nem tudtam 100%-ig visszaállni az egészséges életmódra, ezért lassan, de biztosan veszítettem az elmúlt fél évben még 2-3 kilót.

Jelenleg semmit nem vonok meg magamtól, de amit csak lehet, mindent DW alapanyagokból készítek el. Mindenből zsírszegényt és szénhidrát csökkentett variációt vásárolok és nézem a címkéket. Tartom a súlyom. 😊

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük