Éva sikertörténete

Újabb fantasztikus fogyástörténetet hozhattunk el nektek! Ezúttal Besenyei Éva írta meg nekünk, hogyan is indult el az életmódváltás útján és szerette meg a Dia-Wellness életérzést. Szívből gratulálunk neki

“Az egyik kedves barátnőmtől, Lídiától hallottam először a Dia-Wellnessről, olyan jól kinéző ételeket készített. Sosem voltam vékony lány, de többnyire elégedett voltam magammal. 2019-ben bomba formába lendültem, 2 ruhamérettel vékonyabb lettem. Majd jött a koronavírus járvány, megszűnt a helyszíni edzés, csak online tornaórák voltak és sajnos ellustultam. Megcsináltam ugyan a heti 1 óra aerobicot, de sajnos nem olyan intenzitással, mint korábban. Az étkezésekre sem mindig figyeltem oda, így a fránya kilók visszakúsztak. Tavaly nyáron jött a mélypont, amikor nem jöttek rám a régi nadrágok, ruhák, szoknyák. Akkor döntöttem el, elég. Először kivizsgáltattam magam ősszel, szerencsére kiderült, nincs szervi bajom, így tudtam képes leszek változtatni.
Novemberben az endokrinológus 93 kilót mért. Nagyon megijedtem, gondoltam magamban, Jézusom, az 20 kiló felesleg. Először kis lépésekben haladtam, sok séta, torna szépen fokozatosan emelve a nehézségi szintet és az időt. A gyaloglás megszállottja lettem.
Aztán megrendeltem a Dia-Wellness kezdőcsomagot és elkezdtem készíteni a palacsintákat, muffinokat, sütiket és ch csökkentett tésztákat. Már a harmadik csomagom rendeltem, de nem az utolsót. Imádom a Dia-Wellness termékeket, célom, hogy minél többet süssek és maradjak a helyes úton.
A lényeg viszont kimaradt, a termékek és a torna segítségével 10 kilót és egy ruhaméretet fogytam.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük