Cukormentes zserbó golyó és diós-citromos szaloncukor

cukormentes szaloncukor

CUKORMENTES ZSERBÓ GOLYÓ ÉS DIÓS-CITROMOS SZALONCUKOR

A recept Oláhné Szolnoki Marianntól, a  Dia-Wellness életmódváltók csoportból származik. Ha te sem szeretnél lemaradni a  legfrissebb receptekről, csatlakozz hozzánk az alábbi linkre kattintva:

https://www.facebook.com/groups/diawellnesseletmodvaltok/

Zserbó golyó
cukormentes és szénhidrátcsökkentett

Darált dió és Dia-Wellness keksz morzsa egyenlő arányban
Dia-Wellness negyedannnyi
rum aroma
nálam most narancsos kakaó
pici kókuszzsír
A tetejére olvasztott Dia-Wellness Kakaós Nassoló

Elkészítés: Összekeverem, majd golyókat formázok és darált dióba forgatom. Hűtőben hagyom szilárdulni. A tetejét Nassolóval díszítem. Diós-citromos szaloncukor: darált dió, pici kókuszzsír, vanília, negyedannyi, Paleok citromlekvár. E: Összekeverem, hasábokat formázok, majd a hűtőben hagyom szilárdulni. Olvasztott Nassolóval bevonom. A kókuszsír azért kell mind a kettőbe, hogy szilardulás után megtartsa a formáját.

 

Amit a Dia-Wellnessről tudni kell:

A Dia-Wellness termékcsaládot azért hoztuk létre, hogy segítsük a WELLNESS (jól érzem magam) táplálkozási szokásainkat megismertetni az érdeklődőkkel. A Dia-Wellness (Diagonal-Wellnessfood) gyűjtőszóval felépített brand (márka) alapötlete a kényeztetés „kényeztesd magad gyümölcscukorral”, mert a friss gyümölcsből vagy zöldségből kivont cukor fogyasztásának káros mellékhatását nem ismeri a tudomány. A WHO ma is érvényben lévő ajánlása szerint a friss gyümölcsből/zöldségből kivont cukor korlátlanul fogyasztható, míg a közismert cukor és fruktóz napi 100 g beviteli mennyiségét mára 30 g/nap alá javasolja csökkenteni a WHO, mert ezek túlzott fogyasztásának a káros hatása a tudomány előtt ismert.

A saját fejlesztésű Dia-Wellness termékek között megtalálhatóak szénhidrát csökkentett lisztkeverékek, cukorhelyettesítők, konyhakész keverékek, fagylaltporok, száraztészták, lekvárok, stb., és fogyasztói, valamint kereskedelmi láncok visszajelzése alapján az élvezeti élmény fokozása irányuló gyártói cél teljesülése miatt a „gyártóként jól érzem magam” szlogen kizárólagos értelmezése nem egészségi, hanem fogyasztásakor a drágább összetevők által biztosított élvezeti élmény lehetőségét sugallja.

Minden platformon a fogyasztók tudomására hozzuk, hogy termékeinknek a szokásosnál több, vagy kevesebb egészséget befolyásoló hatása nincs.

A közfogyasztásra szánt Dia-Wellness termékeket a piaci kínálat gondos számbavétele és egyéni értékelése után (ide értve a személyi edző, dietetikus vagy kezelőorvos ajánlását is) fogyókúrázók és cukorbetegek is fogyaszthatják, mivel szénhidrát- illetve energiatartalmuk csökkentett a hagyományos, az m-GEL KFT. által gyártott, a szakértők bibliájának tekintett dr. Rodler Imre új tápanyagtáblázat könyvben hagyományosnak tekintett megfelelőjükhöz képest: legalább 30%-kal kevesebb és ez a csökkenés az egészségi állapotot nem befolyásolja más gyártok hasonló termékeihez képest.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük