Mentorprogram

A Dia-Wellness megnyitja a jelentkezést a következő mentorprogramra.
Kérlek a tájékoztatót figyelmesen olvassátok el!

Szeretnénk segíteni abban, hogy megtanulja mindenki, hogyan lehet úgy életmódot váltani, fogyni, hogy ez mind egészséges keretek között megvalósulhasson és egy életen át tartható legyen, koplalás és megvonások nélkül.
A program ingyenes, de ahhoz, hogy az étrendet tartani tudd, be kell szerezned az #Együttfogyunk életmódváltó csomagot.
A programban a mentorod Asztalos- Nagy Henriett lesz. Egy zárt csoportban lesznek a mentoráltak, ahol nyugodtan fordulhattok bizalommal Henihez, bármilyen kérdéssel.
Vállalnod kell azt, hogy bemutatkozol kèppel együtt (ha van rá mód bikiniben, vagy testhez simuló ruhában, a változás miatt) egyszer a program elején a nagy csoportban (Dia-Wellness Életmódváltók csoport), és napi egyszer ott is posztolod a  Dia-Wellness termékek felhasználásával készült ételeket.
A hónap zárásaként be kell majd számolnod a tapasztalataidról, kérünk egy kis beszámolót a programról, és csatolnod kell egy előtte- utána képet is.
Akinek ez problémát okoz, és nem szeretné vállalni ezeket a feltételeket, az is megtalálja az étrendet és a mozgásanyagokat a weboldalon, de nem tud részt venni a mentori támogató csoportban.
A program nagyfokú önállóságot kíván meg, illetve a keretek pontos betartását. Aki nem tartja be a feltételeket, azt kizárjuk a programból. A kizárás előtt egy alkalommal figyelmeztetünk.
A program keretei:
2021. Június 1-től – június 30 -ig tart.
Jelentkezni legkésőbb május 29-ig lehet, de ha betelnek a helyek (15 fő)  akkor hamarabb zárul a jelentkezès.
Cukorbeteg, IR-es, pajzsmirigyes, vagy bármi orvosi felügyeletet igènylő betegsèggel, sajnos nem lehet jeletkezni a programba, hiszen az orvos utasításait nem bírálhatjuk!
Nagy súlyfelesleg esetén a házi-kezelőorvossal egyeztetni kell a program előtt.

Az együttfogyunk programhoz szükséges ingyenes mintaétrend és mozgás anyag megtalálható a weboldalon, valamint megvásárolható az együttfogyunk csomag is.

Jelentkezési feltételek:
-mesélj magadról (hogyan alakult ki a túlsúly, miben korlátoz, mit szeretnél elérni)
-add meg az adataidat (magasság, jelenlegi súly, életkor, mérd le magad centikben is: kar, mell, derèk, csípő, comb)
-Számold ki a szakértői cikk alapján mennyi a kalória és ch szükségleted:
Kötelezettségeid:
Naponta egyszer legalább posztold, hogy mit ettél, vagy mit mozogtál, használd az #együttfogyunk5 #mentorprogram4 hastagh-et, és a mentorcsoportod nevét, ami most #bikinicsoport itt a nagy csoportban.
Jelentkezésed az alábbi e-mail címre várjuk: diawellnesstermekek@gmail.com. A tárgyban legyen benne mentor program 5 jelentkezès.
Ha nem így érkezik a levél, akkor elkavarodhat és sajnos lehet emiatt nem kerülsz be.
A csoport tagjai örömmel segítenek, kérdezz bátran! Tudjuk, hogy vannak speciális dilemmák is, ezért hoztuk létre szakértői csapatunkat.
Ha olyan kérdésed van, amit dietetikussal egyeztetnél, akkor használd a #dietetikus hashtaget a csoporton belül, dietetikusunk 2-4 munkanapon belül legkésőbb válaszol.
Amikor mozgással kapcsolatban kérdeznél, akkor használd a #mozgás hastagh-et, és sport tanácsadónk fog 24 órán belül válaszolni.
Várjuk szeretettel a jelentkezőket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük