” Örülök, hogy rátaláltam a Dia-Wellness termékekre!” – Hajni

Sosem voltam vékony, az utóbbi években pedig jócskán felszaladtak a kilók.
Aztán egyik napról a másikra gondoltam egyet és elkezdtem egy tisztitókúrát. Sikeresen végigcsináltam. Aztán gondoltam, ha ez ment akkor folytatom. Elhagytam a fehérlisztet, cukrot, olajat.
Egy barátnőm javasolta a Dia-Wellness termékeket. Vásároltam a bio boltban 1-2 terméket kipróbálásra, elégedett voltam velük. Azóta minden alapanyagot lecseréltem a konyhában Dia-Wellness termékekre. Mindent amit a pékségben szoktam vásárolni azt megsütöm otthon. És a tortákat, sütiket is én készítem.
Nagyon változatos az étrendem, nem éheztem egy percig sem és mégis sikerült 50-es ruhaméretről 1év alatt 42-esre fogyni.
Rengeteg videót néztem, cikkeket olvastam az életmódváltásról, sokat tanultam hogyan is egyek, mit hogyan érdemes csinálni. Mára teljesen természetes ez az egész, csak elindulni nehéz. Persze elkezdtem edzeni is, fokozatosan növeltem az intezivitást és az időt. 20perces laza edzésekkel kezdtem, már probléma nélkül végigcsinálok egy egy órás kemény aerobik edzést.
Bevallom nekem nem voltak céljaim, hogy ennyit meg annyit szeretnék fogyni. Csak csináltam, ahogy jól esett. Természetesen folytatom tovább.
Sok sikert és kitartást kívánok mindenkinek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük