Heni sikertörténete – 2.rész

Sziasztok!

Asztalos-Nagy Henriett vagyok 32 éves hármasikres anyuka. Most, hogy már elértem a kitűzött célomat, bátran mondhatom, elég hosszú út volt elérni ide, és sok erőpróbáltatást jelent. Nem fizikálisan, hanem lelkileg. 2019 év elején kezdődött nálam a lelki mély pont, a bezártság érzés, a „senkinek se vagyok fontos”, a kapcsolat hiány, -pedig férjezett asszony vagyok – a rossz közérzet, az egyre jobban és jobban beleforduló, magam alatt lévő korszak. Sokszor sírtam úgy, hogy ne lássa más.

Az egyik mély pontom, 2019 márciusában volt-ekkor 135 kiló voltam, sajnos valószínűleg voltam 140-150 kilós is a képet látva. Egyik héten lement 6 kg túlsúly, a másik héten 4 kg. Az első 10 után úgy voltam vele, ha ez ilyen könnyen ment, miért ne mehetne le a többi?! Bekattanásnak hívom ezt az érzést, mert eldöntöttem, hogy már pedig menni fog. PCOS-s petefészkem miatt nehezen estem teherbe, a kicsik inszeminációval fogantak. Ehhez tudni kell, hogy 2015-ben hiába kaptam dupla adag hormont, egy petém se szabadult ki, ekkor ott elkezdtem életmódot váltani és eljárni mozogni. 1 év alatt lement 23 kg. Utána első inszemináció alkalmával, fél adag hormonnal teherbe estem.

Azt a tudást, amivel elkeztem az életmódváltást 2015-ben, a 2019-es fogyásomnál is alkalmaztam, teljes kiőrlésű termékeket kezdtem el használni, fogyasztani. Az adagom kistányér adag lett. A tejet növényi tejre, a cukrot édesítőre cseréltem. Ezzel a módszerrel fogytam 17kg-ot 2019. augusztusáig. Ekkor ajánlották nekem a Dia-Wellness termékeket, első rendelésem az elinduló csomag volt és pár másik termék, amit ki akartam próbálni. Megkóstoltuk, a férjemmel együtt megkedveltük. A háztartásból el is tüntettünk más liszteket. A kicsik esznek néha sima lisztből készült tésztákat, pékárukat, de főzni és sütni, mai napig is csak is DW termékekkel szoktam. Az egész család szereti. A kicsik már lassan 4 évesek, számukra sem okoz problémát a termékek fogyasztása. Sokan aggódnak, hogy majd két felé kell főzni, de nálunk nagy részt a gyerekek is ugyanazt eszik, amit mi.

2019. augusztusától a mozgást is beiktattam az életembe, mikor aludtak a kicsik, én mozogtam. Azt mondanám, itt van az igazi lelkierő: megállni azt hogy nem eszek, olyan szinten mint régen megoldható, de a lustaságot, saját magamat legyőzni, és napról napra egyre többet és többet teljesíteni, a határaimat feszegetni, ahhoz kell az igazi kitartás. 2019. novemberétől futni is eljártam. Ekkor 105 kiló voltam, és azt éreztem, már képes vagyok rá anélkül, hogy a testemet tönkretenném. A mozgással addig jutottam, amíg 32 perc lett a rekordom plankben, a futásban, egy huzamban 12 km. Most már 74,4 kg vagyok, visszább vettem jócskán a mozgást, mert nem égetek el annyi kalóriát, most már inkább csak formálódni szeretnék.

Jelenleg az egyik fontos dolog az életemben, a Dia-Wellnessel együtt azon dolgozni, hogy minél több emberrel megértessük, hogy koplalás és éhezés nélkül, minőségi alapanyagokkal lehet fogyni, életmódot váltani. Rendszert kell beiktatni az életünkbe, a táplálkozásunkba. Ha kiegyensúlyozott a test, szépen fog fogyni, és ez a fogyás tarthatóvá válik, elkerülhető a jojó effektus.
Nagyon sok embernek segítettem már azzal, hogy példát- és irányt mutatok, és a továbbiakban is nagyon sok embernek szeretnék segíteni! Semmi sem lehetetlen, csak el kel dönteni! Képes vagyok rá, csak azért is megcsinálom, magam miatt, a szeretteim miatt!

Köszönöm szépen a lehetőséget!
A Dia-Wellness egy csodás csapat, csupaszív emberekkel!

 

Életmódváltás előtti méreteim:

2015 -ben:
– 128 kg
– Kar       40 cm
– Mell    130 cm
– Derék 122 cm
– Csípő 144 cm
– Láb         75 cm

 

2019-ben 135 kg voltam, amikor újra belevágtam.

Jelenenlegi méretek:

2021.02.01.
– 73,9 kg
– Kar         25,5 cm
– Mell       88 cm
– Derék   79,5 cm
– Csípő   90 cm
– Láb       49,5 cm

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük