Dóra fantasztikus átalakulása

Wingerdorf- Tarján Dóra életmódváltó sikerének története, aki aktív tagja a Dia-Wellness Életmódváltók csoportjának is. Köszönjük a motiváló szavaidat, csodás vagy! 

Dóri vagyok 23 éves. Szeretném megköszönni, hogy itt lehetek. Szuper a csoport és a receptek is. 2016-ban találtam rá a páromra, aki azóta már a férjem. Nagy boldogságunkba féktelen nasizásokba, kajálgatásokba kezdtünk így együtt. Elég hamar meg is lett az eredménye, ugyanis a”leánykori” súlyom, ami 53-55kg között mozgott szépen felkúszott 76 kg-ra. Ezzel nem is lett volna különösebb baj, ha nem 150 cm Lennék, hanem mondjuk 180 cm. Elkezdtek fájni, görcsölni a lábaim, nem bírtam lépcsőzni és az emésztésemmel is elég sok probléma adódott. Kipróbáltam nagyon sok diétát, életmódváltó programot, de egyik sem volt szerethető számomra, így feladtam. 2020-ban határoztam el magam véglegesen, hogy le szeretném adni a feleslegem, mert nem érzem így jól magam a bőrömben. Elkezdtem keresgélni a neten, hogy mégis mitől lehetne normális ütemben, egészségesen fogyni és így jött a CH csökkentett életmód és vele a Dia-Wellness az életembe. Kicsit döcögősen indult a kapcsolatunk, ugyanis kezdő háziasszonyként nem igazán voltam a konya tündére. Szépen lassan azért belejöttem, most már dagasztok és egyre több receptet merek kipróbálni a  csoportból.
Lényegében 2020 óta használom döntő többségben a Dia-Wellness termékeit.
 

 Az elmúlt 1 év kicsit nehezített terep volt, ugyanis kétfajta hormonkészítménnyel,  illetve egy nagyon ütős gyógyszerrel találkozott a szervezetem, ami még nagyobb odafigyelést igényelt, de összesen 20kg-tól sikerült megszabadulnom. A súlyfelesleg megszűnésével az ebből eredő panaszaim is megszűntek, az emésztésem is sokkal jobb lett, illetve a lábaim sem fájnak, görcsölnek már. A lépcsőzés már nem jelent gondot, sőt esténként már egy kis kardió kifejezetten jól esik. Nagyon megszerettem ezt az életmódot, mert teljesen élhető és nem nyűgnek éli meg az ember. Nagy segítség volt számomra a férjem hozzáállása is, amit innen is köszönök neki, hogy soha nem zárkózott el az újdonságok elől és partner volt az életmódváltásban. Köszönöm, hogy elolvastátok a történetem! Nagyon sok sikert, kitartást és jó egészséget szeretnék kívánni mindenkinek! 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük