Dia-Wellness Tiramisu

Dia-Wellness Tiramisu

Dia-Wellness Tiramisu recept
szénhidrátcsökkentett, cukormentes

Oláhné Szolnoki Mariann bejegyzése, a Dia-Wellness életmóváltók csoportból.
Ha te sem szeretnél lemaradni a legfrissebb receptekről, csatlakozz hozzánk az alábbi linkre kattintva:
https://www.facebook.com/groups/diawellnesseletmodvaltok/

Ahogy közelednek az ünnepek sokat készítem, valahogy hozzátartozik a hideghez nálunk a tiramisu. Szeretem, mert gyorsan megvan, habos, lágy édesség.

A Dia-Wellness Tiramisu hozzávalói:
Piskóta:

6 tojás
20 g Dia-Wellness 1:4-es édesítő
100 g Dia-Wellness piskótaliszt 

Krém:

400 g Mascarpone
4 dl cm habtejszín
DW 1:4-es édesítő ízlés szerint
vanília
2 adag koffeinmentes kávé.

Elkészítés: DW piskótalisztből 6 tojásos piskótát készítek az zacskón lévő utasítás szerint. Felvágom nagyobb kockákra és koffeinmentes kávéban megmártom. Egy edény alját kirakom vele, erre kerül a krém fel, majd újabb sor piskótakocka. Bevonom a maradék krémmel és a tetejét megszórom kakaóval.

 

Amit a Dia-Wellnessről tudni kell:

A Dia-Wellness termékcsaládot azért hoztuk létre, hogy segítsük a WELLNESS (jól érzem magam) táplálkozási szokásainkat megismertetni az érdeklődőkkel. A Dia-Wellness (Diagonal-Wellnessfood) gyűjtőszóval felépített brand (márka) alapötlete a kényeztetés „kényeztesd magad gyümölcscukorral”, mert a friss gyümölcsből vagy zöldségből kivont cukor fogyasztásának káros mellékhatását nem ismeri a tudomány. A WHO ma is érvényben lévő ajánlása szerint a friss gyümölcsből/zöldségből kivont cukor korlátlanul fogyasztható, míg a közismert cukor és fruktóz napi 100 g beviteli mennyiségét mára 30 g/nap alá javasolja csökkenteni a WHO, mert ezek túlzott fogyasztásának a káros hatása a tudomány előtt ismert.

A saját fejlesztésű Dia-Wellness termékek között megtalálhatóak szénhidrát csökkentett lisztkeverékek, cukorhelyettesítők, konyhakész keverékek, fagylaltporok, száraztészták, lekvárok, stb., és fogyasztói, valamint kereskedelmi láncok visszajelzése alapján az élvezeti élmény fokozása irányuló gyártói cél teljesülése miatt a „gyártóként jól érzem magam” szlogen kizárólagos értelmezése nem egészségi, hanem fogyasztásakor a drágább összetevők által biztosított élvezeti élmény lehetőségét sugallja.

Minden platformon a fogyasztók tudomására hozzuk, hogy termékeinknek a szokásosnál több, vagy kevesebb egészséget befolyásoló hatása nincs.

A közfogyasztásra szánt Dia-Wellness termékeket a piaci kínálat gondos számbavétele és egyéni értékelése után (ide értve a személyi edző, dietetikus vagy kezelőorvos ajánlását is) fogyókúrázók és cukorbetegek is fogyaszthatják, mivel szénhidrát- illetve energiatartalmuk csökkentett a hagyományos, az m-GEL KFT. által gyártott, a szakértők bibliájának tekintett dr. Rodler Imre új tápanyagtáblázat könyvben hagyományosnak tekintett megfelelőjükhöz képest: legalább 30%-kal kevesebb és ez a csökkenés az egészségi állapotot nem befolyásolja más gyártok hasonló termékeihez képest.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük