Alakbarát mikrós csokis csiga CH-10

mikrós csokis csiga

ALAKBARÁT MIKRÓS CSOKIS CSIGA CH-10-ből

Oláhné Szolnoki Mariann bejegyzése, a Dia-Wellness életmóváltók csoportból.
Ha te sem szeretnél lemaradni a legfrissebb receptekről, csatlakozz hozzánk az alábbi linkre kattintva:
https://www.facebook.com/groups/diawellnesseletmodvaltok/

“Reggel meglàttam a boltban gyermekkorom kedvencét, a csokis csigát. De erős voltam és nem engedtem a kísértésnek . De itthon azért el kellett készítenem. Türelmem és időm kevés volt, így a mikróban készült egy nagy csiga, ami két személynek is bőven elég.

Íme az alakbarát mikrós csokis csiga receptje:

Hozzávalók:
50 g túró,
35-40 g Dia-Wellness CH-10 (túró nedvességétől függ),
1/2 kk sütőpor,
5 g Dia-Wellness negyedannyi
vanília,
1 tojás.

A krém vaj és DW forró csoki alap.
A bevonáshoz Dia-Wellness Kakaós Nassoló.

Elkészítés: A tésztát összegyúrom, lisztezett sütőpapíron kinyújtom, majd 4 csíkra vágom. Megkenem vajjal és megszórom DW forró csoki alappal. Feltekerem egymáshoz illesztve a csíkokat. Mikróban 750 W-on 3-3,5 percig sütöm (érdemes nézegetni, mivel minden mikró más, nehogy túlsüljön, és kemény legyen). A tetejét olvasztott Nassolóval bevonom.

 

Amit a Dia-Wellnessről tudni kell:

A Dia-Wellness termékcsaládot azért hoztuk létre, hogy segítsük a WELLNESS (jól érzem magam) táplálkozási szokásainkat megismertetni az érdeklődőkkel. A Dia-Wellness (Diagonal-Wellnessfood) gyűjtőszóval felépített brand (márka) alapötlete a kényeztetés „kényeztesd magad gyümölcscukorral”, mert a friss gyümölcsből vagy zöldségből kivont cukor fogyasztásának káros mellékhatását nem ismeri a tudomány. A WHO ma is érvényben lévő ajánlása szerint a friss gyümölcsből/zöldségből kivont cukor korlátlanul fogyasztható, míg a közismert cukor és fruktóz napi 100 g beviteli mennyiségét mára 30 g/nap alá javasolja csökkenteni a WHO, mert ezek túlzott fogyasztásának a káros hatása a tudomány előtt ismert.

A saját fejlesztésű Dia-Wellness termékek között megtalálhatóak szénhidrát csökkentett lisztkeverékek, cukorhelyettesítők, konyhakész keverékek, fagylaltporok, száraztészták, lekvárok, stb., és fogyasztói, valamint kereskedelmi láncok visszajelzése alapján az élvezeti élmény fokozása irányuló gyártói cél teljesülése miatt a „gyártóként jól érzem magam” szlogen kizárólagos értelmezése nem egészségi, hanem fogyasztásakor a drágább összetevők által biztosított élvezeti élmény lehetőségét sugallja.

Minden platformon a fogyasztók tudomására hozzuk, hogy termékeinknek a szokásosnál több, vagy kevesebb egészséget befolyásoló hatása nincs.

A közfogyasztásra szánt Dia-Wellness termékeket a piaci kínálat gondos számbavétele és egyéni értékelése után (ide értve a személyi edző, dietetikus vagy kezelőorvos ajánlását is) fogyókúrázók és cukorbetegek is fogyaszthatják, mivel szénhidrát- illetve energiatartalmuk csökkentett a hagyományos, az m-GEL KFT. által gyártott, a szakértők bibliájának tekintett dr. Rodler Imre új tápanyagtáblázat könyvben hagyományosnak tekintett megfelelőjükhöz képest: legalább 30%-kal kevesebb és ez a csökkenés az egészségi állapotot nem befolyásolja más gyártok hasonló termékeihez képest.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük