Természetes támogatás a változó kor kihívásaihoz – Nőknek kifejlesztve

Természetes támogatás a változó kor kihívásaihoz – Nőknek kifejlesztve 

-Dia-Wellness All Day Lady Mara változókori komplex 

Szakértőnk Dr. Papp Csaba írása.

A változó kor számos kihívást hozhat magával, de ezzel a gondosan összeállított táplálék- kiegészítővel könnyedén támogathatod tested és lelked egyensúlyát!

Termékünk összetevőit úgy választottuk ki, hogy célzottan segítsenek enyhíteni a hormonális változások tüneteit és támogassák az általános jóllétedet, egészségedet.

1. 46%-Os hidrolizált fehérje keverék: Segít fenntartani az izomtömeget és az anyagcserét, ami különösen fontos ebben az életkorban.

Támogatja a fizikai erőnlétet és a regenerálódást.

2. Élelmi rostok (kukorica, akácia, babgumóliszt): Az emésztés és a bélrendszer egészsége kritikus a változó kor alatt, ezek a rostok segítenek a rendszeresség fenntartásában és a puffadás csökkentésében.

3. Glicin: Javitja a bőr hidratáltságát és rugalmasságát, segítve a bőr frissességének megőrzését, miközben támogatja az alvás minőségét, amely gyakran problémássá válhat a változó kor során.

4. Acerola kivonat: Magas C-vitamin tartalmával erősíti az immunrendszert, és antioxidánsként küzd a sejtkárosodás ellen.

5. Burgonyafehérje izolátum és inaktív élesztő kivonat: Kiváló növényi fehérjeforrások, melyek segítenek a megfelelő fehérjebevitel biztosításában a szervezet számára, ami a hormonális egyensúly fenntartásában is szerepet játszik.

6. Görögszéna kivonat: Természetes összetevő, amely a hormonális ingadozások tüneteinek például a höhullámok és a hangulatingadozások -enyhítésében segít.

7. Vitamin koncentrátum (C-, B6-, B2-vitamin, folsav, B12): A B-vitaminok kiemelten fontosak a hormonális egyensúly és az idegrendszer támogatásában, míg a folsav és a B12-vitamin segit az energiaszint fenntartásában.

8. Japánakác kivonat: Segíti a keringési rendszer egészségét, és hozzájárul a megfelelő vérnyomás fenntartásához.

9. Borsófehérje és mandulaliszt: Extra fehérjetartalommal és esszenciális tápanyagokkal gazdagítják a terméket, támogatva a test általános vitalitását.

10. Hialuronsav: Hozzájárul a bőr feszességéhez és hidratáltságához, segítve a bőr természetes szépségének megőrzését.

11. Szelén: Antioxidánsként védi a sejteket, és támogatja a pajzsmirigy egészségét, ami fontos szerepet játszik a hormonháztartásban.

 

Adj esélyt tested természetes támogatására a változó kor alatt, és élvezd a kiegyensúlyozott, energikus mindennapokat ezzel a különleges formulával!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük