Czinder Dani sikertörténete

“Sziasztok!
Én a kisfiam sikerét szeretném megmutatni Nektek. Szinte hihetetlen, hogy egy 13 éves gyerek képes ilyen önfegyelemre, kitartásra. Ő bebizonyította, hogy képes és hogy valóban fejben dől el minden.
Saját magától kezdett bele egy 1 éves programba, amit a háziorvos koordinál.Különböző területeken segítik a gyerekeket a céljuk elérésében. A fiam eddig nagyon hárította a szénhidrátmentes alapanyagból készült ételeket. Nálunk otthon már hosszú éve részese az életünknek a Dia wellness! Személy szerint én már már csak olyan ételeket fogyasztok otthon. Megkóstolta kisfiam is és beadta a derekát.
4 hónapja már ő is rendszeres fogyasztója a termékeknek. És bevallotta, szereti. A két kép között 4 hónap eredménye látszik!-10kg. Nagyon-nagyon büszkék vagyunk rá.” – Tolnay Rita, Dani anyukája 🙂

 

2 vélemény a(z) “Czinder Dani sikertörténete” témában

 1. Szilvi szerint:

  Kedves Rita!

  Köszönöm, hogy megosztottad Dani történetét. Azt sem tudtam hogyan álljak neki, hogyan tudnék segíteni túlsúlyos 12 éves fiamnak. Látva Danit, felcsillant a remény bennem is, hogy lehetséges. Nagyon biztató! Köszönjük! Gratulálunk Daninak, csak így tovább! Szilvi

  • Horváth Tímea szerint:

   Kedves Rita! Szívből gratulálok Daninak! Minden tiszteletem az övé! Mi is ezzel küzdünk, 12éves kisfiam túlsúlyos. Segítenél nekünk, hogy induljunk el? Eddig sajnos nem sikerült rájönnöm, hogy kezdjük el.
   Köszönettel és Tisztelettel:Horváthné Timi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük