Sikersztori -Andi

Szia:)

2016 àprilisàban kezdtem az èletmòdvàltàst.
Nàlam ùgy kezdődött h.egyik este nagyon bekajaltam tèsztàbòl ès elèg rossz volt a közèrzetem tőle….közben a facebook pedig sikertörtèneteket dobott fel amiket elolvastam..aztàn màsnap este ugyan ìgy volt….ès akkor hatàroztam el h.èn is megcsinàlom….ha màsnak sikerül akkor nekem is.Ès màsnap el is kezdtem,nem.volt otthon semmim hozzà…nem gondolkoztam rajta hetekig h.hogy is lesz…..csak neki àlltam,azt se tudtam mit csinàlok:).

A fèrjem volt,aki vègig mellettem volt ès mindenben segìtett,főleg az edzès terèn,a főzès rèsze az enyèm volt.Ha mèly ponton voltam,ő ràngatott ki.Együtt kezdtük az èletmòdvàltàst,de mindegyikünk màs cèllal.Tàplàlkozàsi tanàcsadò segìtsègèt pàr hete vettem igènybe,mert közben kiderült h.több ètelintolleranciàm is van.

Nem követtem semilyen mòdszert.Fő szempont volt a cukormentessèg ès a ch csökkentettsèg(de nem drasztikusan).
Nem volt türelmem kalòriàt ès makròkat szàmolni(2×pròbàltam ès 1-2 nap utàn abba is hagytam).Nagyon belemerültem az egèszsèges tàplàlkozàsba ès ìgy mindig az adott tudàsomnak megfelelően alakìtottam az ètrendem.

A Dia-Wellnes termèkkel az interneten ismerkedtem meg. Az első termèk amit megvettem a DW sütőliszt volt.Azòta azt màr -50%ch lisztre cserèltem.Azèrt vàlasztom ezt a lisztet mert ugyanùgy tudom hasznàlni mint a fehèr lisztet.Bàr most jelenleg tojàst sem ehetek…de màr kìsèrletezgetek a tojàshelyetesìtővel.A kezdetek òta hasznàlom a DW termèkeket,mint pl.a hidegpudingokat,a csokis nassolò,èdesitő,vanilìàscukor helyettesítő,tèsztàkat.Nagyon szeretem őket,mert pont olyan az ìzűk,mint az eredetiknek.:)

Az össz sùly amitől megszabadultam az 35kg.Az èletmòdvàltàssal pedig 25kg t sikerült leadnom.

Üdvözlettel Andi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük