Kiss Dorina Sikertörténete

2018.12.31- én fogadtam meg, hogy lefogyok, ez az egy újévi fogadalom lett. Nagyon nehezen indultam el, hiszen semmit nem tudtam még az életmódváltásról, üresek voltak a polcaim, szinte az egész konyhámat újra fel kellett építenem, mind az ételekkel, mind az alapanyagokkal. Sajnos nagyon meghíztam, soha nem voltam az a vékony lány, nő, de mikor 2016-ban megszületett a kislányom, akkor engedtem el magam csak igazán. Nem figyeltem mit etettem, mit ittam, teljesen mindegy volt mit, mikor vettem magamhoz.

Aztán felülkerekedtem magamon, elhagytam a fehér lisztet, a cukrot, az üdítőket (Colát ittam szinte minden nap), az egészségtelen kész ételeket, és elkezdtem magamnak kialakítani egy egészséges étrendet, életmódot. Nagyon szenvedtem az elején, a cukor szinte függőséget okozott nálam, nem tudom elmondani mennyire rosszul voltam, de ez kb 1-2 hétig tartott. Rengeteget tanultam róla, nem győztem az interneten kutakodni, segített a családom is, de sikerült megcsinálnom.

Anyukám mutatta be nekem még a Dia-Wellness termékeket, és már az elején megszerettem őket, sokkal finomabb ételeket tudok belőlük készíteni a hagyományos társaival szemben, sokkal laktatóbbak, és egészségesek. Más termékeket is használok, de többségében a Dia-Wellness termékek váltak be, és soha nem fogom feladni ezt az életmódot, az életem részévé vált.

Nagyon nagy súllyal kezdtem neki, de mára, 2019.09.15.- ig sikerült – 43 kg – ot leadnom, és még szeretnék fogyni. A mindennapjaim része lett a sport, a testmozgás. Mivel dolgozok, és édesanya vagyok, az edzőtermi mozgást sajnos nem tudtam kivitelezni, így beruháztam egy futópadra, amit napi rendszerességgel használok, illetve a munkahelyemre is kerékpárral járok (oda-vissza 9 km) ha az időjárás engedi. El sem tudom mondani, hogy most mennyivel jobban érzem magam, nincsenek fájdalmaim. Minden nap úgy keltem fel, hogy leszakad a hátam, alig tudtam menni, annyira fájtak a térdeim , és mára ebből semmi nem maradt, van energiám, nem vagyok fáradt, mindent megtudok csinálni. Boldog és büszke vagyok magamra, hogy idáig eljutottam mindenféle csodaszer nélkül, és egyedül sikerült az életmódváltásom, és nagyon Hálás vagyok, hogy megalkottátok a Dia Wellness termékeket!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük