Tök formájú linzer darálós keksz alapból

linzer Halloween-ra Dia-Wellness darálós keksz alapból

Tök formájú linzer sütemények Halloween-ra, a gyerekek imádni fogják! 🙂

A recept a Dia-Wellness életmódváltók csoportból származik. Ha te se mszeretnél lemaradni a legfrissebb receptekről, csatlakozz hozzánk az alábbi linkre kattintva:
https://www.facebook.com/groups/diawellnesseletmodvaltok/
A HALLOWEEN-I LINZER darálós keksz alapból készült.

Hozzávalók:
250 g Dia-Wellness darálós keksz alap
egy pici tojás,
8 dkg vaj,
fél dl víz.
A töltelék Dia-Wellness vörösboros málna, illetve kajszi lekvár.
A tetejét Paleo porcukorhelyettesítővel szórtam meg.

Elkészítés: A tésztát összeállítottam. Fél centi vastagra nyújtottam, kiszaggattam. Előmelegített sütőben 180 fokon, légkeverésen 5-7 percig sütöttem. A lekvárral összeragasztottam.
Akár otthonra készíted el a gyerekeknek, akár Halloween buliba készültök, ezekkel a tök formájú linzer sütikkel mindenkit leveszel majd a lábáról! 🙂
– Oláhné Szolnoki Mariann receptje
Amit a Dia-Wellnessről tudni kell:
A Dia-Wellness termékcsaládot azért hoztuk létre, hogy segítsük a WELLNESS (jól érzem magam) táplálkozási szokásainkat megismertetni az érdeklődőkkel. A Dia-Wellness (Diagonal-Wellnessfood) gyűjtőszóval felépített brand (márka) alapötlete a kényeztetés „kényeztesd magad gyümölcscukorral”, mert a friss gyümölcsből vagy zöldségből kivont cukor fogyasztásának káros mellékhatását nem ismeri a tudomány. A WHO ma is érvényben lévő ajánlása szerint a friss gyümölcsből/zöldségből kivont cukor korlátlanul fogyasztható, míg a közismert cukor és fruktóz napi 100 g beviteli mennyiségét mára 30 g/nap alá javasolja csökkenteni a WHO, mert ezek túlzott fogyasztásának a káros hatása a tudomány előtt ismert.

A saját fejlesztésű Dia-Wellness termékek között megtalálhatóak szénhidrát csökkentett lisztkeverékek, cukorhelyettesítők, konyhakész keverékek, fagylaltporok, száraztészták, lekvárok, stb., és fogyasztói, valamint kereskedelmi láncok visszajelzése alapján az élvezeti élmény fokozása irányuló gyártói cél teljesülése miatt a „gyártóként jól érzem magam” szlogen kizárólagos értelmezése nem egészségi, hanem fogyasztásakor a drágább összetevők által biztosított élvezeti élmény lehetőségét sugallja.

Minden platformon a fogyasztók tudomására hozzuk, hogy termékeinknek a szokásosnál több, vagy kevesebb egészséget befolyásoló hatása nincs.

A közfogyasztásra szánt Dia-Wellness termékeket a piaci kínálat gondos számbavétele és egyéni értékelése után (ide értve a személyi edző, dietetikus vagy kezelőorvos ajánlását is) fogyókúrázók és cukorbetegek is fogyaszthatják, mivel szénhidrát- illetve energiatartalmuk csökkentett a hagyományos, az m-GEL KFT. által gyártott, a szakértők bibliájának tekintett dr. Rodler Imre új tápanyagtáblázat könyvben hagyományosnak tekintett megfelelőjükhöz képest: legalább 30%-kal kevesebb és ez a csökkenés az egészségi állapotot nem befolyásolja más gyártok hasonló termékeihez képest.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük